Hyppää pääsisältöön

Voittajat

RadioGaalan 16.3.2018 voittajat

 

Yleisöäänestys: Vuoden radio-ohjelma
Aamulypsy
Radio Suomipop
Suomen suosituin aamushow Aamulypsy äänestettiin seitsemännettä kertaa vuoden radio-ohjelmaksi RadioGaalan yleisöäänestyksessä.
Yleisöäänestys: Vuoden radio-ohjelma, paikallinen
Auran Aaltojen otteluilta, Auran Aallot
Auran Aallot
Paikallisradiokanavien urheiluohjelmat viehättävät suomalaisia. Markku Silvennoisen selostama Auran Aaltojen otteluilta äänestettiin vuoden parhaaksi paikalliseksi radio-ohjelmaksi.
Yleisöäänestys: Vuoden radiojuontaja
Jaajo Linnonmaa
Radio Suomipop
Tänä vuonna todella tiukassa yleisöäänestyksessä Jaajo Linnonmaa äänestettiin vuoden radiojuontajaksi jo peräti kahdeksannen kerran.
Yleisöäänestys: Vuoden radiojuontaja, paikallinen
Julle Kallio
Radio Pori
Suomalaiset äänestivät paikallisradioiden ehdokkaista vuoden radiojuontajaksi Radio Porin Julle Kallion.
Yleisöäänestys: Vuoden radiobiisi
Hulluuden Highway
Haloo Helsinki!
Suomalaiset äänestivät Haloo Helsingin Hulluuden Highwayn vuoden radiobiisiksi. (säv. Leo Hakanen, Jere Marttila, san. Elisa Tiilikainen, sov. Kari Hakanen, Rauli Eskolin, Leo Hakanen ja Jere Marttila)
Vuoden paikallinen radio
Radio Ramona
Radio Ramona onnistui vahvistamaan niin kuunteluosuuttaan kuin myyntiään. Muu mediamainonta Ramonan toiminta-alueella laski, mutta Radio Ramona teki tulosta. Rauman seudulla kuuluvan paikallisradion koko vuoden tekemisessä huokui myös yhteisöllisyys.
Vuoden radio
Radio Nova
Radio Nova onnistui kokonaisvaltaisesti vuonna 2017 ja kanavalla tapahtui merkittäviä positiivisia muutoksia. Tiimihenki ja motivaatio kasvoivat, sekä uusia tekemisen tapoja luotiin. Nova saavutti vuoden aikana kovimmat kuuntelijaluvut ja siitä kasvoi suurin radiokanava.
Vuoden myyntitiimi, paikallinen
Aito Kajaus - Pohjoinen pyörremyrsky
Aito Kajaus
Haastavalla markkina-alueella upeat myynnin kasvuluvut systemaattisen kehitystyön ja tiimin keskinäisen hengen ansiosta.
Vuoden myyntitiimi, valtakunnallinen
Bassoradion myyntitiimi
Bassoradio
Pienellä porukalla tehtiin isoja tuloksia. Bassolla oli prosentuaalisesti todella kova kasvu ja viime vuosi oli kanavan ensimmäinen positiivinen vuosi. Tiimi tekee asiakaslähtöisesti luovia ratkaisuja sisältömarkkinointi edellä ja sydän mukana.
Vuoden radiomyyjä, paikallinen
Mikko Varis
Bauer Media
Variksella on ollut hienoa jatkuvuutta tekemisessään, mutta erityisesti viime vuonna haastavalla markkina-alueella hieno saavutus ylitse muiden.
Vuoden radiomyyjä, valtakunnallinen
Tuuli Hedlund
Bauer Media
Hedlund tekee työtä asenteella ja saa aikaan todellista tulosta. Hänellä on aivan oma tasonsa; viime vuonna hän ylitti budjettinsa käsittämättömällä prosenttisummalla.
Vuoden radiopromootio
Radio Aallon Joulu
Radio Aalto
Erottuva rohkea promootio, johon tuotiin uusia lisäelementtejä. Joulun aikaan sopiva yhteisöllinen idea. Sitoutti kohderyhmää, kasvatti kuuntelijalukuja ja vahvisti positiivista mielikuvaa kanavasta.
Vuoden luova ratkaisu
Radio Cityn Mikko Honkasesta tulee faija
Radio City ja Delipap Oy
Toteutuksessa on raikas ja uudenlainen osallistava lähestyminen sisältötekemiseen, jonka tekijät olivat erittäin sitoutuneita. Toteutuksesta aiheutuneen tunnettuuden kasvun myötä myös asiakkaan tavoitteet täyttyivät.
Vuoden tapahtumatoteutus
DNA TV Maraton
Nelonen Media
Sanomatalossa tehty tapahtumallinen promootio oli innovatiivisen onnistunut, erottuva ja luova haltuunotto. Radion tarjoamat mahdollisuudet hyödynnettiin monipuolisesti suuressa mittakaavassa. Hyvät tulokset erittäin kilpailulla toimialalla.
Vuoden digitoteutus
Supla
Nelonen Media
Vuonna 2017 uudistetussa Suplassa lähdettiin onnistuneesti kokeilemaan uutta konseptia sekä tuomaan uudella tavalla sisältöä. Konsepti rakentui äänen ja podcastien ympärille. Brändäys oli onnistunut ja tulokset ylittivät tavoitteet.
Vuoden some
Kun Aki polkee niin Radio Novan some kulkee
Radio Nova
Hienosti rakennettu somekokonaisuus, josta tuli someilmiö. Hullun tempauksen ympärille rakennettiin ilmiö ja tarinaa kasvatettiin suunnitelmallisesti koko kanavaa tukevalla toteutuksella. Hyvä esimerkki uuden kokeilusta ja uuden onnistumista. Itsensä peliin laittamisesta plussaa.
Vuoden äänituotanto
Aamun Vinyyli
Radio Nostalgia
Aamun Vinyyli on kanavansa kuuloinen äänituotanto; tuotanto on mainion kuuloista, luovaa ja onnistunutta. Tuotannossa on onnistuneesti tuotu muistumaa entisajan radiotekemisestä. Siinä puhuttelevat lukuisat eri variaatiot sekä anekdootit.
Vuoden ohjelmapäällikkö
Niina Jokiaho
Radio Nova
Hyvä johto on merkittävin syy kasvuun. Jokiahon systemaattinen työ Radio Novan pääjehuna on tuonut Novalle markkinajohtajuuden takaisin.
Vuoden radioammattilainen
Riikka Reunanen
Bassoradio
Reunanen on kirkas ykkönen. Hänessä korostuvat johtamisen ja ammattitaidon merkitykset. Bassoradion nousu henkilöityy pitkälti Reunaseen, sillä johtamisen merkitys on ollut suuri ja se on mahdollistanut luovan tekemisen.
Vuoden sisällöntekijä
Hovimuusikko Ilkka
Radio Suomipop
Hovimuusikko Ilkka on radion Kari Suomalainen. Hän tarttuu ajankohtaisiin asioihin, ja tuo kirjoittamiensa ja laulamiensa biisiensä kautta radiossa esille sellaisia näkökulmia, joita juontajat eivät välttämättä toisi kanavalla esille.
Vuoden musiikkipäällikkö
Matti Välisalo
Radio Rock, Hitmix, Radio Suomipop
Analyyttisen ja herkeämättä eri musiikkigenrejä seuraavan Välisalon käsissä on 2017 lähtien ollut kolmen erilaisen radiokanavan musiikit. Hänen viime vuoden työnsä vaikutukset ovat kiistatta kovat: Radio Rockin kesän kuuntelijaluvut kasvoivat ennätyslukemiin. Lisäksi Välisalo oli mukana lanseeraamassa uutta Hitmix-radiokanavaa samalnaikaisesti toimiessaan myös Suomipopin ja Rockin musapäällikkönä.

Jaa sivu