RadioGaala 12.4.2024
RadioGaala 12.4.2024

RadioAwards-kilpailu

Kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia ry järjestää vuosittain RadioAwards-kilpailun, jonka tarkoituksena on arvioida ja palkita kaupallisen radiotoimialan parhaimmistoa, inspiroida toimialaa sekä nostaa alan tunnettuutta ja arvostusta. Kilpailu on tarkoitettu radioyhtiöille, jotka voivat ilmoittaa ehdokkaitaan 14 eri kategoriaan. Kilpailun tuomaristona toimii vuosittain vaihtuva media-, mainonta- ja markkinointiväestä koostuva väki. Voittajat palkitaan RadioGaalassa 12.4.2024.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki RadioMedian jäsenradioyhtiöt, jotka ovat olleet jäseniä tai kannatusjäseniä kilpailun aikana vuonna 2023 sekä ovat suorittaneet RadioMedian jäsenmaksut. Suoritukset, saavutukset, toimenpiteet, kampanjat ja kaikki ehdokkaiksi ilmoitettavat kilpailutyöt (ks. kategoriat) tulee olla tehty kokonaan, päättyä tai alkaa aikavälillä 1.1. – 31.12.2023.

RadioAwards-kilpailun ilmoittautuminen avataan 11.12.2023, jolloin yhtiökohtaiset tunnukset ja ilmoittautumisohjeistukset lähetetään radioyhtiöille.

Radiokanava, oletko ilmoittamassa RadioAwards-kilpailuun ehdokkaita?