Yhteiskunnallisena toimijana vaikutat RadioMedian jäsenkanavien avulla valtakunnallisesti radiossa. RadioMedia on myös apunasi kampanjan toteuttamisessa. Paras kokonaisuus rakentuu aina yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Autamme sinua vaikuttamaan kampanjallasi suomalaisiin

Kampanjan pääviesti, kohderyhmä ja oikeanlainen luova toteutustapa määritellään ennen varsinaista valtakunnallista kampanjointia. Voit käyttää mainos- ja/tai mediatoimiston ammattitaitoa apunasi. RadioMedian kautta käytössäsi on yli 90 kaupallista radiokanavaa paikallistuntemusta omaavista paikallisradioista suuriin valtakunnallisiin. Olemme olleet mukana tekemässä satoja tärkeitä yhteiskunnallisia kampanjoita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 

Mikä on RadioMedia?

RadioMedia ry on suomalainen kaupallisten radioiden kattojärjestö. Järjestö vastaa kaupallisen radiotoimialan edunvalvonnasta, tutkimus- ja tietopalveluista sekä markkinoinnista. Jäseninä ovat 30 radioyhtiötä, joilla on hallussaan yhteensä 12 valtakunnallista ja yli 90 alueellista tai paikallista radiotoimilupaa. Jäsenistö edustaa lähes kaikkia Suomen radiotoimiluvan haltijoita sekä lähes 100 % kaupallisen radiotoimialan liikevaihdosta. RadioMedian toimintakulut katetaan voittoa tavoittelemattomasta yhteiskuntaviestinnästä. Yhdistys on poliittisesti riippumaton, itsenäinen radioalan asiantuntijayhdistys eikä se kilpaile kaupallisten radiokanavien kanssa vaan se tukee ja ajaa koko radioalaa koskettavia kehityshankkeita.