Hyppää pääsisältöön

Erityisvoittajat

RadioGaalan erityisvoittajat

RadioGaalassa 26.3.2021 palkitut erityisvoittajat

Katso myös RadioGaalan voittajat

Kultainen Mikki
Irmeli Ekholm
Irmeli Ekholm on tehnyt pitkän ja vaikuttavan uran kaupallisessa radiossa. Radiotaloista tutuiksi ovat vuosien varrella tulleet SBS Radiot, Radio Nova ja sitä kautta nykyinen Bauer Media. Kiitollisina kaikista vuosista radion parissa haluaa kaupallinen radiotoimiala myöntää Kultaisen Mikin Irmeli Ekholmille.
Kultainen Mikki
Anna Sen Soida -radio
Nelonen Media
Anna Sen Soida -radio palkittiin Kultainen Mikki -palkinnolla sen merkittävästä korona-ajan kulttuuriteosta. Radio ylitti rohkeasti rajoja monella tasolla ja se toi ihmisiä ja tahoja yhteen band aid -hengessä. Kampanjan konsepti oli kokonaisvaltaisesti luova, joka teki hyvää suomalaiselle musiikkialalle vaikeassa tilanteessa. Promootio- ja yhteiskuntavastuumielessä tämä oli poikkeuksellisen mittava teko, joka auttoi musiikin tekijöitä konkreettisesti ja vei poikkeustilan viestiä tavallisille kuulijoille.
Hall of Fame
Hannu ja Tarja Harju
Hall of Fame -palkinto myönnetään Hannu ja Tarja Harjulle yhteisenä palkintona ansiokkaasta urasta kaupallisen radiotoiminnan parissa. Harjut ovat kaupallisen radiotoiminnan pitkäikäisin radioyrittäjäpariskunta. Hannu Harju toimi radioyrittäjänä Kevyt Kanava -yhtiöllään 35 vuotta. Useita paikallisradioita pyörittänyt perheyhtiö lopetti radion parissa myytyään liiketoimintansa vuonna 2020. Hannu Harju ehti urallaan toimia myös useamman kauden RadioMedian hallituksen jäsenenä.
Kunniamaininta - Vuoden äänituotanto
Joulupukin kuumalinja 2020
Radio Rock
Voittajatyön mahtavan hauska idea ja toteutus sai tuomariston nauramaan ääneen. Erinomaiset näyttelijänsuoritukset, hieno äänituotanto ja ensiluokkainen ohjaus ja editointi toivat tälle työlle kunniamaininnan. Tämä kampanja oli hieno brändinsä näköinen ylilyönti ja raikas ote juhlapyhiin.
Kunniamaininta - Vuoden radiopromootio
Paikallisten puolesta -tukikampanja
Bauer Media
Tuomariston kunniamaininta tässä kategoriassa menee juurevalle kampanjalle, jossa tuettiin paikallista yrittäjyyttä oivallisesti radion vahvuuksia hyödyntäen. B2B-puolella näkee harvemmin näin rohkeita kampanjoita.
Kunniamaininta - Vuoden ohjelmapäällikkö
Mikko Harjunpää
Aito Iskelmä
Suomen humaanein ohjelmapäällikkö, Mikko Harjunpää, teki vuoden come backin ja ansaitsee tuomariston mukaan siitä kunniamaininnan. Musiikinhallinnan pioneeri ja audiomedian moniottelija teki paluuvuotensa aikana vahvaa sidosryhmien osallistamista ja lukuisia onnistuneita valintoja.

Jaa sivu