Radio on tutkitusti suomalaisten kestosuosikki. Se tavoittaa kuulijat kotona, autossa ja työpaikalla. Radio on vahva välittämään tunteita ja sen voima on sen rakkaiden kuulijoiden arjen kumppanuudessa, välittömyydessä ja ajankohtaisuudessa, tavoittavuudessa ja tarinankerronnassa.

Miksi valita radio viestintävälineeksi?

 

3,5 miljoonaa kuulijaa viikossa

Radiolla tavoittaa 3,5 miljoonaa kuulijaa viikossa. Avullamme yhteiskunnallisena viestijänä voit tavoittaa viikossa esimerkiksi yli 70 % +18-vuotiaiden kohderyhmästä.

Tarinnankerronnan voima

Radio välittää tarinoita. Ammattilaisemme auttavat rakentamaan juuri sinun tarpeisiisi tarinan. Hyvä tarina jättää pysyvän muistijäljen ja vaikuttaa tunteisiin. Radio soveltuu erinomaisesti sekä brändi- että taktiseen mainontaan.

Radio on tehokas media

Radion tehokkuus perustuu tavoittavuuteen ja toistojen määrään. Aseta tavoitteesi ja anna meidän auttaa kampanjakokonaisuuden rakentamisessa.

Suomalaisten suosikkimedia

Radio on suosikkimedia ajankäytöllä mitattuna. Keskimääräisenä päivänä radion ääressä viihdytään noin kolme tuntia. Kampanjasuunnittelussa on tärkeää huomioida oman asiakkaan päivärytmi ja ajoittaa viesti sen mukaisesti.

Radion prime time on 7-18

Radion prime time ajoittuu kello 7 ja 18 välille. Radiolla voit tavoittaa asiakkaasi myös silloin kun muut mediat eivät siihen kykene. Radio ohjaa asiakkaan tehokkaasti nettiin.

Kaikki kaupalliset radiokanavat käytössäsi

Optimoimme joko kaikki tai valitut kanavat käyttöösi ja varmistamme kampanjasi tavoitteiden täyttymisen. 

Valtakunnallinen kampanjointi RadioMedian kautta

RadioMedia tarjoaa yhteiskunnallista markkinointia toteuttaville non profit -organisaatioille  sekä vastuuviestiä välittäville yrityksille mahdollisuuden ostaa valtakunnallista mediakuuluvuutta kustannustehokkaasti. RadioMedia toimii kumppanina mm. kampanjoiden suunnittelussa, käsikirjoittajien sekä tuotannon löytämisessä, kilpailuttamisessa, hoitamalla varaukset ja aineiston toimittamisen radiokanaville sekä selvittämällä kampanjan toimivuuden huomioarvotutkimuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!