Hyppää pääsisältöön

Radiogaalan yleisöäänestyksen arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjänä toimii RadioMedia ry, Mannerheimintie 15 B b, 00260 Helsinki (”RadioMedia”).

2. Arvontaan voi osallistua yleisöäänestyksen käynnissä oloajan 15.1. – 4.2.2018 kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa yleisöäänestyksen yhteydessä. Arvontaan tulee osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole järjestävän tahon työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillä.

3. Arvontaan voi osallistua osallistumalla yleisöäänestykseen osoitteessa www.radiogaala.fi tai postitse (RadioMedia, Mannerheimintie 15 B b, 00260 Helsinki). Yleisöäänestykseen ja arvontaan voi jokainen luonnollinen henkilö osallistua vain kerran.

4. Arvonta suoritetaan RadioMedian toimesta ja tiloissa helmikuun 2018 aikana. Yleisöäänestysajan ulkopuolella saapuneita ääniä ja arvontaan osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. RadioMedia ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin tai postin jakeluun liittyvistä ongelmista.

5. Kaikkien yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yhdet (1) Marshall Mid -Bluetooth- kuulokkeet.

6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viimeistään maaliskuussa 2018.

7. RadioMedia noudattaa Suomen henkilötietolainsäädäntöä kerätessään ja käsitellessään henkilötietoja. RadioMedia ei tallenna henkilötietoja tai käytä niitä markkinointiin.

8. Arpajaisverot suorittaa RadioMedia. Voitto lähetetään postitse voittajan äänestyksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen.

9. Lisätietojen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@radiomedia.fi.

Jaa sivu