Hyppää pääsisältöön

Radiogaalan yleisöäänestyksen arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjänä toimii RadioMedia ry, Mannerheimintie 15 B b, 00260 Helsinki (”RadioMedia”).

2. Arvontaan voi osallistua yleisöäänestyksen käynnissä oloajan 14.1. – 3.2.2019 kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa yleisöäänestyksen yhteydessä. Arvontaan tulee osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole järjestävän tahon työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillä.

3. Arvontaan voi osallistua osallistumalla yleisöäänestykseen osoitteessa www.radiogaala.fi tai postitse (RadioMedia, Mannerheimintie 15 B b, 00260 Helsinki). Yleisöäänestykseen ja arvontaan voi jokainen luonnollinen henkilö osallistua vain kerran.

4. Arvonta suoritetaan RadioMedian toimesta ja tiloissa helmikuun 2019 aikana. Yleisöäänestysajan ulkopuolella saapuneita ääniä ja arvontaan osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. RadioMedia ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin tai postin jakeluun liittyvistä ongelmista.

5. Kaikkien yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) Harman Kardon Onyx Studio 5 langaton kaiutin.

6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viimeistään maaliskuussa 2019.

7. RadioMedia noudattaa Suomen henkilötietolainsäädäntöä kerätessään ja käsitellessään henkilötietoja. RadioMedia ei tallenna henkilötietoja tai käytä niitä markkinointiin eikä luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle. RadioGaalan yleisöäänestysrekisteri poistetaan välittömästi arvonnan suorittamisen jälkeen.

8. Arpajaisverot suorittaa RadioMedia. Voitto lähetetään postitse voittajan äänestyksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen.

9. Lisätietojen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@radiomedia.fi.

10. RadioMedian tietosuojalauseke löytyy kokonaisuudessaan osoitteessa radiomedia.fi/rekisteriseloste

Jaa sivu