Hyppää pääsisältöön

Arkisto

Voittajat, RadioGaala 2017

 

Yleisöäänestys: vuoden radio-ohjelma
Aamulypsy
Radio Suomipop
Annin, Jaajon sekä Perälän luotsaama Aamulypsy äänestettiin 6. kertaa vuoden radio-ohjelmaksi RadioGaalan yleisöäänestyksessä. Yleisöäänestyksessä se sai kaksin verroin ääniä verrattuna toiseksi tulleeseen.
Ehdokkaan tiedot 
Yleisöäänestys: vuoden paikal. radio-ohjelma
Tampereenkiäliset uutiset
FUN Tampere
FUN Tampereen Tampereenkiäliset uutiset nousi yleisön suosikiksi paikallisradioiden ehdokkaista. Humoristisella otteella tampereen murteella toimitettu uutisohjelma viihdyttää Tampereen ympäristön kansaa joka arkipäivä.
Yleisöäänestys: Vuoden radiojuontaja
Jaajo Linnonmaa
Radio Suomipop
Kansansuosikki Jaajo Linnonmaa äänestettiin vuoden radiojuontajaksi jo seitsemännettä kertaa.
Yleisöäänestys: vuoden paikallinen radiojuontaja
Ali Elkharam
Ali Elkharam
Suomalaiset äänestivät paikallisradioiden ehdokkaista vuoden radiojuontajaksi Radio Mikkelin Ali Elkharamin.
Yleisöäänestys: Vuoden kotimainen radiobiisi
Autiosaari
Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani
Suomalaiset äänestivät Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin Autiosaari-biisin vuoden kotimaiseksi radiobiisiksi.
Vuoden kotimainen radioartisti/-yhtye
Alma
Radioasemat valitsivat vuoden radioartistiksi Alman. Viime vuonna maineeseen noussut Alma on nauttinut ennennäkemätöntä suosiota myös Suomen rajojen ulkopuolella.
Vuoden paikallinen radio
Radio Pooki
Erinomaisten numeraalisten näyttöjen perusteella tämä paikallinen radioasema on kategoriansa voittaja. Radio Pooki hyödynsi viime vuonna paikallisuutta oikealla tavalla eri tapahtumilla sekä erinomaisesti toimitetulla ohjelmalla.
Vuoden radio
Radio Suomipop
Voittajakanavan tekeminen on ollut strategista ja pitkäjänteistä. Suomipop on kuuntelijoilleen paljon enemmän kuin radiokanava. Voittaja on ollut luvuissaan ykkönen ja kasvaa edelleen.
Vuoden paikallinen myyntitiimi
Jyväskylän myyntitiimi
Bauer Media
Tällä tiimillä oli viime vuonna aivan uskomaton asiakastapaamismäärä sekä vaikuttavaa uusasiakashankintaa. Myyntitiimin euromääräinen kasvu oli huikaisevaa, mikä oikeuttaa tämän tiimin voittajaksi.
Vuoden valtakunnallinen myyntitiimi
Bauer Median vk myyntitiimi
Bauer Media
Voittajatiimi saavutti erittäin vahvat kasvuluvut myynnissä, asiakastapaamisissa sekä asiakashankinnassa. Lisäksi vuorovaikutus on ollut luontevaa tämän aktiivisen tiimin kanssa.
Vuoden asiakaspromootio
DNA SportMix Radio Cityllä
Radio City
Mageessa mittakaavassa tehdyn promootion tulokset olivat erinomaiset asiakkaalle. Rohkea tekeminen tuki molempia brändejä, synnytti jatkumoita somessa ja tuotti erinomaisia tuloksia huomioarvoltaan sekä myynniltään.
Vuoden radiopromootio
Bassoradion NOST€
Basso
Voittaja pystyi promootiollaan tekemään jotakin inhimillisesti kohottavaa, mikä on enemmän kuin tavallisesti tuotettu sisältö. Voittajan idea sai runsaasti näkyvyyttä ja tuloksellisuutta. Suuri teko pieneltä yritykseltä.
Vuoden radiotapahtuma
Loop100
Loop
Idea oli kuningas, mutta voiton ratkaisivat myös ulkopuoliset katalyytit. Loop tuntee uskomattoman hyvin kohderyhmänsä, ja sitä kautta tapahtuman tulokset olivat käsittämättömät Suomen mittakaavassa.
Vuoden paikallinen promootio/tapahtuma
Pooki tulee kylään
Radio Pooki
Pooki tulee kylään -promootion avulla radiokanava saavutti myynnillisesti kasvua ja kanavan kuuntelijaluvut kasvoivat historiansa parhaimpiin. Tuloksellisuus sekä idea ratkaisivat voiton.
Vuoden digitoteutus
Supla
Nelonen Media
Supla on merkittävä teko koko radiotoimialalle, selkeä kategoriansa voittaja. Kyseessä on tulevaisuuden radio, jonka sisältöä on mietitty. Viime vuonna palvelua jatkokehitettiin ja jatkomarkkinoitiin systemaattisesti.
Vuoden radioammattilainen
Juha Västi
Bauer Media
Tällä erikoisratkaisuosaston johtajalla on hieno kombinaatio kykypalettia. Hänen aivonsa taipuvat innovatiivisiin kaupallisiin ratkaisuihin, jotka tuottivat yritykselle kasvua viime vuonna. Positiivinen ja arvostettu henkilö.
Vuoden radiotoimittaja
Tuomas Nyholm
Supla ja Radio Rock
Nyholm tekee todellista journalistista jääkiekkoaiheista sisältöä henkilökohtaisella kipinällä ja intohimolla. Hän ottaa vastuunsa tosissaan ja elää ammattiaan. Viime vuonna hänen radio-ohjelmansa osoitti hienoja kasvulukuja.
Vuoden ohjelmapäällikkö
Niina Jokiaho
Radio Nova
Jokiaho on vaikuttanut kanavansa toimintaan yksilötasolla. Esimiehen roolissa hän on kannustanut alaisensa erinomaisiin tuloksiin. Hänen ohjauksessaan murrosvaiheessa oleva kanava sai käänteen nousuun.
Vuoden musiikkipäällikkö
Mikko Koivusipilä
Nelonen Media
Palkinto menee 4. kertaa peräkkäin Mikko Koivusipilälle, joka toimii useamman radiokanavan parissa. Koivusipilä tekee ennakkoluulotonta yhteistyötä sidosryhmien kanssa - hän on vaikuttanut koko musiikkitoimialaan positiivisesti.
Vuoden levy-yhtiöpromoottori
Ramona Forsström
Warner Music Finland
Tämä voitto on Ramonalle jo 8. perättäinen. Hänellä on radiokanavien mukaan vahvaa osaamista ja tietämystä artisteista. Hän myös ymmärtää radion lainalaisuudet ja osaa katsoa isoja kokonaisuuksia luontevasti.
Vuoden levy-yhtiö
Universal Music Finland
Voittaja taipuu monenlaiseen yhteistyöhön nopeasti ja vaivattomasti. Näkemys bisneksen nykytilanteesta ja pirstaloitumisesta on hyvällä tasolla. Nämä huomioiden vuoden levy-yhtiö on tehnyt erinomaisia ratkaisuja, mm. satsannut kotimaiseen tuotantoon.
Vuoden äänituotanto
Kuulijatutkimuslaitos
Radio Rock
Itseironia ja sarkasmi on onnistuessaan taidelaji, huumorin kuninkuusluokkaa. On rohkeutta olla hauska. Tämä voittajaäänituotanto täyttää nämä kriteerit.
Kunniamaininta, vuoden äänituotanto
Suomalaisuuden soundtrack
Radio Suomipop
Tuomaristo halusi antaa kyseiselle työlle kunniamaininnan, koska on se on samanaikaisesti musiikkiteko ja radiopromootio. Radioon liittyy voimakas tunne-elementti, jonka tämä kunniamaininta täyttää.
Tuomariston erityispalkinto
Fafa's
Ravintola Fafa's osti Radio Helsingiltä mainosaikaa, jonka se lahjoitti kaupungin kivijalkayritysten käyttöön. Tämä oli Fafasilta ennakkoluuloton, virkistävä avaus digitaalisen vuorovaikutuksen maailmassa. Kyseessä oli kaupunkikulttuuria edustava epäitsekäs teko.
Hall of Fame
Leena Puntila
Elämäntyöpalkinto
Pekka Wallenius
Kultainen mikrofoni
Jami Kananen

Jaa sivu