Hyppää pääsisältöön

RadioGaalan yleisöäänestys

RadioGaalan yleisöäänestys

Äänestä suosikkisi vuoden radiojuontajaksi, radiobiisiksi ja radio-ohjelmaksi. Voit voittaa Marshall Mid Bluetooth -kuulokkeet.
 
Äänestys pidetään 15.1. - 4.2.2018 välisenä aikana. Voittajat julkistetaan RadioGaalassa 16.3.
 
Valitse ensin suosikkisi vuoden radiojuontajaksi. Siirry sen jälkeen sivun alareunasta äänestämään radiobiisiä ja sen jälkeen vielä radiojuontajaa. Voit äänestää myös listan ulkopuolista ehdokasta ”Joku muu” -kohdasta. Äänesi kirjautuu järjestelmään vain, jos klikkaat viimeisen sivun lomakkeen ”Lähetä”-nappulaa. Jokainen voi äänestää vain kerran.
 

1/3 Vuoden radiojuontaja

» Jatka valitsemaan vuoden radiobiisi

2/3 Vuoden radiobiisi

» Jatka valitsemaan vuoden radio-ohjelma

3/3 Vuoden radio-ohjelma

» Jatka täyttämään yhteystietosi

Radiogaalan yleisöäänestyksen arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjänä toimii RadioMedia ry, Mannerheimintie 15 B b, 00260 Helsinki (”RadioMedia”).

2. Arvontaan voi osallistua yleisöäänestyksen käynnissä oloajan 15.1. – 4.2.2018 kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa yleisöäänestyksen yhteydessä. Arvontaan tulee osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole järjestävän tahon työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillä.

3. Arvontaan voi osallistua osallistumalla yleisöäänestykseen osoitteessa www.radiogaala.fi tai postitse (RadioMedia, Mannerheimintie 15 B b, 00260 Helsinki). Yleisöäänestykseen ja arvontaan voi jokainen luonnollinen henkilö osallistua vain kerran.

4. Arvonta suoritetaan RadioMedian toimesta ja tiloissa helmikuun 2018 aikana. Yleisöäänestysajan ulkopuolella saapuneita ääniä ja arvontaan osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. RadioMedia ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin tai postin jakeluun liittyvistä ongelmista.

5. Kaikkien yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yhdet (1) Marshall Mid -Bluetooth- kuulokkeet.

6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viimeistään maaliskuussa 2018.

7. RadioMedia noudattaa Suomen henkilötietolainsäädäntöä kerätessään ja käsitellessään henkilötietoja. RadioMedia ei tallenna henkilötietoja tai käytä niitä markkinointiin.

8. Arpajaisverot suorittaa RadioMedia. Voitto lähetetään postitse voittajan äänestyksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen.

9. Lisätietojen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@radiomedia.fi.

Osallistu arvontaan

säännöt ja ehdot

Jaa sivu